Thursday, 14 March 2013

SILABACAJIKAFREE

Dengan Nama Allah...


"aku rindu melihat pemuda-pemudi yang tidak tidur malam kerana memikirkan masalah ummat"
~Hasan al Banna~

Alhamdulillah, final imtihan untuk sem ni dah berakhir... Natijahnya, biarlah menjadi urusan Allah.. Yang penting teruskan berdoa dan berdoa... Dan yang paling penting lagi penting, hanya tinggal dua sem lagi nak habis.... yeay ! seronoknya !


Syuhada + Solehah

Jutaan syukran kepada ex-roommate saya yang menjaga saya selama setahun.. err, macam ucapan hari raya dah.. :)



second time dapat resit yang pelik ini....

Inilah padah kalau jadikan harta benda awam sebagai hak milik kekal... lawak kan ? so, boleh gelak..


Entri nie entri tak berfaedah pun.. tapi saya nak share satu perkara yang korang mungkin dah tahu..
 
Korang perasan tak, kalau masuk kuliah yang diajar oleh syeikh atau Prof atau Doc berbangsa Arab, mereka mereka akan tunjuk menggunakan jari yang dicipta untuk menunjuk..yakni jari telunjuk..


 
 
bukannya guna macam nie.. sila tengok bawah...
 
 
 
 
kenapa ??
 
kerana lebih afdal.... untuk tahu dengan lebih lanjut sila klik http://www.youtube.com/watch?v=dFV5619YFKY


act, tersangat malas nak taip...sangat malas okey...jujur.. harap maklum...
tapi korang korang semua tolong doakan saya rajin yea..rajin menghafaz.. boleh khatam cepat cepat..
Untuk hari yang baik cuacanya ini, jom baca Kahfi..banyakkan selawat... yang penting doakan suhada zainun nie yea... Maaf salah silap...

~road to intro DQ at SMAPT~